Hardi V adgangskontrol

Unitek

Systemet er et 100% dansk udviklet kvalitets­produkt der udmærker sig ved at have decentral styring og en meget brugervenlig software.

Al hardware og software er udviklet og produceret af Unitek.
Der er kælet for vores produkter både designmæssigt og teknisk, hvilket garanterer et langt produktliv.
Det betyder, at vores produkter kan leveres mange år ud i fremtiden, og at der kan ydes service på alle produkter uanset alder.

UniLock er et åbent system
UniLock er et åbent system der sælges gennem alle anerkendte installatører, således at hvis samarbejdet med installatøren ophører, kan andre anerkendte installatører overtage vedligeholdelsen og foretage udvidelser af systemet. Alternativet hertil er en udskiftning af hele systemet ved installatørskift.

Et adgangskontrolsystem indgår i firmaets drift, og skal derfor altid fungere
Adgangskontrolsystemet indgår i firmaets drift på samme måde som el-installationer, telefonanlæg, edb-anlæg og internet. Disse vitale systemer skal altid fungere, for at firmaet kan fungere optimalt. Modsat videoovervågning og tyverialarmanlæg der "kun" indgår i husets overvågning, og derfor ikke behøver samme grad af driftsikkerhed som et adgangskontrolsystem, da et nedbrud i disse ingen betydning har for firmaets fortsatte drift.

Check referenceliste
Hvis du ikke ønsker at være "forsøgskanin", så undersøg om systemet har nogle anerkendte referencer. Kontakt eventuelt nogle fra referencelisten og hør deres mening om systemet.
http://www.unitek.dk/produkter/referencer1.html

Berøringsfri læser
Berøringsfri læser benyttes til at identificere medarbejdere med berøringsfri nøgle i form af RFID kort/brik eller håndsender.

Unitek's egen udviklede berøringsfri læsere skal fremhæves ved deres burst teknologi, som giver dem evnen til at kunne placeres tæt på andre læsere uden at forstyrre deres nøgleaflæsning med destruktiv elektromagnetisk interferens.

Berøringsfri læsere fra Unitek leveres som standard med den åbne RFID læseteknologi EM Marin. Andre RFID læseteknologier såsom Mifare og HID understøttes også.

En typisk dør opbygget med alarmstyring.
På denne illustration er vist opbygning omkring en dør med mere avancerede funktioner.

Udtryk
Udtryk anvendes, når det ønskes, at systemet skal oplåse døren, når bygningen forlades.

Udlæser
En udlæser giver mulighed for at registrere hvem der forlader bygningen og hvornår. Udlæseren kan også uden for arbejdstid bruges som købetids-læser til udskydelse af tyverialarmens tilkoblingstidspunkt.

Overvågning af døren
Monteres der en åbningskontakt på døren, kan låsecomputeren overvåge, om døren tvangsåbnes eller ikke lukkes igen efter en godkendt passage.

Lydgiver
En lydgiver kan afgive et forvarsel efterfulgt af alarm ved dør for længe åben. Tvangsåbnes døren, afgives øjeblikkelig alarm. Lydgiveren kan også afgive et forvarsel før adgangskontrollen tilkobler tyverialarmen, således at en eventuel tilbageværende person i lokalet har mulighed for at "købe" tid.

Styring af tyverialarm
Låsecomputeren kan via en udgang tilkoble og frakoble tyverialarmen. Når en gyldig nøgle anvendes vil adgangskontrollen helt automatisk frakoble tyverialarmen. Ved arbejdstid slut og ved udløb af "købetid" vil tyverialarmen automatisk blive tilkoblet. Endvidere kan brugeren ved læseren manuelt tilkoble tyverialarmen.

Tilbagemelding fra tyverialarm
Via en indgang på låsecomputeren kan tyverialarmen tilbagemelde om den aktuelle tilkoblingsstatus. Hvis tyverialarmen fx tilkobles via alarmpanelet, vil dørene ind til det tilkoblede område automatisk blive låst. Endvidere viser den gule lysdiode i læseren, når tyverialarmen tilkobler og frakobler.

Styring af eksterne ting
Låsecomputeren har 8 programmerbare udgange, fx til tidsstyring af andre døre, Coca-Cola automat, kopimaskine, natsænkning, styring af lys mv.

Overvågning af eksterne ting
Låsecomputer har 8 programmerbare indgange med tællefunktion, logning og alarmovervågning.