Hardi V adgangskontrol

SALTO

SALTO er en verden af intelligente sikringsløsninger, der med sine produkter både teknisk og designmæssigt er førende inden for elektronisk adgangskontrol. SALTOs produktsortiment opfylder kravet om høj sikkerhed og er konstant på forkant med det stigende behov for sikre og brugervenlige løsninger.

Der findes forskellige løsninger, der tilgodeser forskellige brugergruppers behov. Derfor er SALTO systemet tilpasset og kategoriseret i lukkede og åbne brugergrupper.

Åbne brugergrupper betegnes som hoteller, kongrescentre, motionscentre m.v., hvor der er mange brugere. Her er der brug for sikker og stabil adgangskontrol med mulighed for tidszoner og begrænset adgang.

Lukkede brugergrupper er institutioner og virksomheder kendetegnet ved mange konstante brugere med begrænset adgang. Sikkerhed og komfort er her af afgørende betydning.

SALTO systemet tilbyder to typer adgangskontrol: Den ene er elektronisk langskilt direkte på låsekassen og med kodning direkte på døren, hvor den anden er en væglæser med mulighed for kodning og styring direkte fra PC.

Det elektroniske langskilt er en total kabelfri enhed, der frigør grebet ved godkendt brugeridentifikation. Langskiltet kan nemt monteres på eksisterende skandinaviske, europæiske og amerikanske låsekasser, hvorefter døren har fuld adgangskontrol.

Væglæsere findes både til nøglebrik, chipkort som PIN-kodetastatur og til berøringsfri teknologi og kan kombineres med pinkode tastatur. Væglæsere kan blandt andet bruges til styring af motorlåse, skydedøre og andre former for eksterne enheder, såsom gitre, nøgleskabe og elevatorer.

Styrken ved SALTO systemet er en kombination mellem elektroniske langskilte og væglæsere. Her opnås en ideel sikkerhed, uden det er nødvendigt at gå på kompromis med komfort, bekvemmelighed og sikkerhed. Valget af begge adgangskontrolsystemer giver udvidet muligheder for at administrere adgangsrettigheder og dermed håndtere det ønskede sikkerhedsniveau på en fleksibel måde.