Hardi V adgangskontrol

Ruko Smart Air

Ruko SmartAir giver administratorer, medarbejdere og gæster i virksomheder, institutioner, kongrescentre og sportshaller alle fordele ved en sikker, elektronisk adgangskontrol.

Det giver mulighed for tidszoner og begrænset adgang til udvalgte sektorer - i en enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler.

Ruko SmartAir er nytænkning inden for offline løsninger, hvor den nye teknologi er fremstillet efter brugernes behov. Systemet er baseret på en af de mest innovative teknologier for elektronisk adgangskontrol på markedet.

Mifare teknologi
Ruko SmartAir benytter den kendte Mifare standard, der med over 80 millioner kort i brug er verdens mest udbredte berøringsfri teknologi. Med denne standard kan alle informationer gemmes på en eller flere sektorer i et nøglekort eller -brikker, hvilket betyder, at flere leverandører kan få adgang til at skrive og læse informationer i hver sin sektor.

Derved kan den elektroniske adgangskontrol kombineres med en lang række andre funktioner som f.eks. tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server logon i et og samme kort.

Samtidig er brugervenligheden i top på alle områder. SmartAir er let at installere, administrere og benytte, og det er fleksibelt og sikkert.