Om Hardi V

Profil

Hardi V tilbyder totale sikringsløsninger og garanterer kvalitetsarbejde til tiden og til den aftalte pris – hver gang!

Hardi V er en solid partner med mere end 40 års erfaring i sikringsbranchen. Vi leverer totale sikringsløsninger og rådgiver gerne om sikring med låse- og alarmsystemer, adgangskontrol, Tv-overvågning samt gitre og pengeskabe. Sikringsopgaverne udføres og monteres af vores egne specialuddannede montører.

Siden 2000 har ejerne Dan Christensen og Henrik Westergaard drevet firmaet, og både butik og erhvervsafdelingen er i dag samlet på Grenåvej 7 i Randers.

Randers Låseservice er godkendt af Rigspolitiet, forsikringsselskaberne og F&P (SKAFOR) til at udføre mekaniske og elektroniske sikringsopgaver. I dag er Hardi V ISO certificeret i overensstemmelse med kravene i DS/EN ISO 9001:2015, og dermed godkendt af forsikringsselskaberne indenfor mekanisk sikring (MEK) og alarmanlæg (AIA).

Siden 1998 har Hardi V været Ruko Sikringscenter og kan derfor tilbyde dig skræddersyede totalkoncepter til den bedste sikring af dit hjem og din virksomhed. Som Ruko Sikringscenter tilbyder vi rådgivning og produkter, som dækker ethvert behov for sikring - lige fra avanceret elektronisk adgangskontrol, mekaniske låsesystemer, cylindere og nøgler til designet beslag. Alt med det formål at tilbyde dig den bedste sikring. Nøgleordene for Ruko Sikringscentre er uddannelse, kvalitet og service.

Hardi V har også egen alarmafdeling. Vi leverer F&P (SKAFOR) godkendte AIA-anlæg til private, erhverv, offentlige institutioner samt industrien. Alarmerne installeres og serviceres af vores egne specialuddannede alarmmontører.

Vi har 24 timers døgnvagt indenfor låse, alarm og adgangskontrol. Derfor kan du altid tilkalde os, hvis der opstår en nødsituation. Dette er din tryghed, når du har valgt Hardi V - Randers Låseservice A/S, som leverandør til dine sikringsprodukter.

Døgnvagten træffes på telefon: 86 42 08 66

Husk, hos Hardi V kan du altid få en total sikringsløsning, og vi garanterer kvalitetsarbejde til tiden og til den aftalte pris – hver gang!