Hardi V tyverialarmer

Privat

Oasis Alarmsystem

OASIS Alarmpakken indeholder en alarmcentral med den valgte sendertype indbygget, et trådløst LCD betjeningspanel, en trådløs åbningskontakt, en trådløs rumdetektor, en trådløs indendørssirene til stikkontakt, en fjernbetjening samt batterier og alt, hvad der skal til for at montere alarmen. OASIS Alarmen tilsluttes kontrolcentralen gennem den valgte telefonsender som kan være fastnettelefon, mobiltelefonnettet eller internettet.

OASIS Alarmsystemet er udviklet og bygget på nyeste teknologier inden for trådløse alarmsystemer og er godkendt efter EUStandarderne for alarmsystemer samt F&P registreret i Klasse 2, op til og med Sikringsniveau 40 på det danske marked.

En "OASE" af sikkerhed Et OASIS alarmsystem er den ideelle løsning til dem, der ønsker en sikker og professionel sikring og overvågning af virksomheden eller boligen. Oasis systemet er fremtidssikkert og yderst brugervenligt.

Installation uden bygningsskader OASIS anvender sidste nye trådløse teknik til at kommunikere. Det medfører at der ikke skal trækkes en masse skæmmende kabler til detektorer og sirener eller andre udvidelsesmoduler.

Installation og projektering OASIS Alarmsystemet kan installeres efter ethvert ønske om sikkerhedsniveau, fra en almindelig fældesikring med få detektorer til en komplet dækning af hele huset eller virksomheden. En fældesikring er en installation hvor få detektorer placeres strategisk i bygningen, således en indbrudstyv ikke kan undgå at udløse en alarmtilstand under et indbrud i bygningen.