BUTIK

Dørgreb og beslag

Der produceres mange forskellige typer af dørgreb, vi har valgt at udstille en lille del af dem, bla. fra RUKO og RANDI. Ønskes der greb fra andre producenter kan vi i de fleste tilfælde, også fremskaffe disse.

Til aflåsning af terrassedøre er der kommet en nyhed fra Ruko, som kan bruges i stedet for den mere kendte med nøgle.

Ruko Code Handle er et smart greb med kodetastatur til terrassedøre, altandøre og vinduer. Grebet har indbygget et lille tastatur, så det blokeres i låst position. Brugeren skal blot trykke på en rød knap for at låse grebet, og det åbnes ved at indtaste en sekscifret kode. Der er altså ikke behov for en nøgle. Grebet leveres med fabrikskode, som er let at ændre og koden huskes under batteriskifte, så Code Handle er lige til at gå til og let at installere.

Terrassedørsgreb med en godkendt, indvendig cylinder, medvirker til at gøre boligen mere sikker. Grebet er med til at forhindrer, at en tyv der er brudt ind gennem vinduet, nemt kan lukke sig ud af terrassedøren. Grebet virker desuden præventivt, for med en udvendig låsecylinder kan indbrudstyven se, at der er låst og dermed sværere at komme ud. Til grebet følger en dørgrebskobling, der fungerer som brudsikring, så det er koblingen, der går i stykker og ikke låsen, i tilfælde af forsøg på indbrud.