Hardi V adgangskontrol

ATS

Systembeskrivelse
GE Security har udviklet et system, der integrerer adgangskontrol og tyverialarm i ét og samme kort. Det kan anvendes fra én dør op til 64.512 døre - alle med integreret tyverialarm.

Fjernkontrol
Adgangskort kan leveres som magnetstribekort eller som berøringsfri. Systemet kan kommunikere via netværk, ved at anvende ATS 1806 TCP/IP modul, der er godkendt til transmission af alarmer via netværk/ADSL. Hvilket også gør det muligt eksempelvis at til-/frakoble via software, samt at sætte flere ATS centraler på samme netværk.

Høj sikringsklasse
ATS er udviklet, så man kun behøver én central til alle sikringsopgaver uanset installationens omfang. Systemet er godkendt i højeste sikringsklasse hos Forsikring & Pension.

Integration
ATS sikringssystemer kan udbygges med integration af videoovervågning og brandalarm, via software enten via intern netværk eller internet.

Mange muligheder
ATS sikringssystemet er et busbaseret, adressérbart alarmsystem med 70 forskellige programmeringsmuligheder for alarmzonerne. Disse kan fordeles på flere områder, hvilket gør anvendelsen meget fleksibel.

Trådløst
Systemet kan også leveres med trådløse moduler. De fordeles over installationen med en rækkevidde på op til 200 meter til fjernbetjening og detektorer, som for eksempel kan være kombidetektorer, magnetkontaktorer, akustiske glasbrudsdetektorer og røgdetektorer.

Altid sikret
Den automatiske tilkobling sikrer, at virksomheden aldrig står uovervåget. Personer, der befinder sig i det overvågede område, når den automatiske tilkobling finder sted, vil have mulighed for at udsætte tilkoblingen ved at "købe tid" via sit kort/brik eller kode.

De første systemer i Danmark blev sat i drift i 2003. Da ATS er flere installatørers fortrukne produkt, er der i dag flere tusinde systemer i drift. ATS sikringssystemet fra GE-Security forhandles af Solar Danmark A/S.

Adgangskontrol
Der er også mulighed for at udvide systemet med ATS 1250 avanceret adgangskontrol, eller elevatorstyring med ATS 1260 elevatormodul.